Grupa Oto:     Bolesławiec Brzeg Dzierzoniów Głogów Góra Śl. Jawor Jelenia Góra Kamienna Góra Kłodzko Legnica Lubań Lubin Lwówek Milicz Nowogrodziec Nysa Oława Oleśnica Paczków Polkowice
Środa Śl. Strzelin Świdnica Trzebnica Wałbrzych WielkaWyspa Wołów Wrocław Powiat Wrocławski Ząbkowice Śl. Zgorzelec Ziębice Złotoryja Nieruchomości Ogłoszenia Dobre Miejsca Dolny Śląsk

Nysa
60 lat tradycji

     autor:
Share on Facebook   Share on Google+   Tweet about this on Twitter   Share on LinkedIn  
Spółdzielnia Pracy Cukry Nyskie od 60 lat raczy nas różnymi smakołykami. Ludzie kupują je chętne, bo oprócz stałego, sprawdzonego asortymentu – co jakiś czas CN zaskakują klientów nowymi przysmakami.

Od początku istnienia - zakład produkuje i sprzedaje pieczywo cukiernicze trwałe, takie jak: herbatniki, wafle, markizy, biszkopty, pieczywo bezcukrowe i dietetyczne, a ostatnio również krakersy. Każda grupa asortymentowa jest urozmaicana kształtem, smakiem oraz formą opakowania.

Dzisiaj klienci mogą wybierać z szerokiej gamy doskonale znanych markiz, wafli, biszkoptów, herbatników i krakersów. W ofercie asortymentowej znajduje się 120 rodzajów pieczywa. - Wychodząc naprzeciw potrzebom rynku stale pracujemy nad unowocześnianiem i ulepszaniem naszych wyrobów pod względem kompozycji, smaku i opakowania. Wkładamy serce w swoją pracę, a czerpiąc z bogatej tradycji i przy wykorzystaniu nowoczesnych technologii tworzymy słodycze,

z których jesteśmy dumni. Ich świetną jakość, bogactwo kształtów i wyjątkowy smak doceniają konsumenci, co jest dla nas najlepszą nagrodą – tłumaczy Ewa Tomaszewska, pracownik działu marketingu Cukrów Nyskich.

Do najnowszych propozycji CN należą: wafle Va Fello kakaowe, ciasteczka Petit-Beurre mini z polewą czekoladową i bez polewy, markizy mini na bazie malutkich herbatniczków Petit Beurre przełożone kremem kakaowym i podlane polewą czekoladową, krakersy solone. W grupie mieszanek pojawiły się dwie nowe kompozycje. W skład Mieszanki Festiwalowej wchodzą takie wyroby jak: herbatniki Petit Beurre podlane polewą czekoladową i markizy o smaku czekoladowym. Druga propozycja to Mieszanka Bankietowa - zawierająca herbatniki Rozety z cukrem, herbatniki Petit Beurre w polewie czekoladowej oraz markizy orzechowe na bazie laminowanego korpusu.

Cukry Nyskie to wspaniały kawałek historii. - Dzięki dużemu zaangażowaniu, wysiłkowi i solidnej pracy całej kadry przez sześćdziesiąt lat systematycznego i dynamicznego rozwoju przekształciły się w dużą firmę z której jesteśmy dumni. Mamy nadzieje, ze dalszy rozwój zakładu pozwoli nam na umocnienie solidnej pozycji na rynku polskim i nie tylko, a co za tym idzie konkurowanie z najlepszymi. Stale zmieniająca się rzeczywistość oczekuje od nas konsekwencji i odwagi, nowatorstwa w myśleniu i działaniu, wytężonej pracy jako odpowiedzi na złożone potrzeby rynku – tłumaczy Dyrekcja CN.


ab



o © 2007 - 2024 Otomedia sp. z o.o.
Redakcja  |   Reklama  |   Otomedia.pl
Dzisiaj
Piątek 26 kwietnia 2024
Imieniny
Marii, Marzeny, Ryszarda

tel. 660 725 808
tel. 512 745 851
reklama@otomedia.pl